İnternet Üzerinden Su Borcunuzu Ödeyebilirsiniz

İnternet Üzerinden Su Borcunuzu Ödeyebilirsiniz

Son dönemlerde tüm dünyayı etkisi altına alan Koronavirüs (Covid-19) salgını ile ilgili süreci yakından takip ederek önleyici çalışmalar Kırıkkale Belediyesi titizlik ile sürdürüyor.

A+ A-

Korona Virüsü kapsamda su borcunuzu Kırıkkale Belediyesi  İnternet Sayfası üzerinden yada Halk Bank aracılığı ile otomatik ödeme talimatı vererek ödeyebilirsiniz.

İNTERNETTEN FATURA SORGULAYABİLİRSİNİZ
Bu süreçte, gerek sizlerin gerekse çalışanlarımızın sağlığını korumak amacıyla, Kırıkkale Belediyesi internet sayfası üzerinden Online Su Faturası Ödeme aracılığı ile su faturasını sorgulayabilir işleminizi güvenle yapabilirsiniz. Ayrıca geçmiş dönem su faturası borcunuzu anında buradan öğrenebilirsiniz. Kırıkkaleli hemşehrilerimizden mümkün olduğunca internet sitemiz aracılığı ile Online ödeme kanalını yada Halk Bank aracılığı ile otomatik ödeme talimatı vererek ödemelerinizi tercih edilmesi  açıklaması  önemle rica ediyoruz ifadeleri kullanıldı  

GÜVENLİ ÖDEME YÖNTEMİ
Online ödeme esnasında su faturası üzerindeki abone numarasını yazarak sorgulama yaptıktan sonra 3D güvenlik ödeme yöntemini seçmeniz yeterli. Visa ve MasterCard tarafından geliştirilen 3D güvenlik ödeme yönteminde Kredi Kartı ile online ödemelerde fiziksel işlem yapılıyor gibi şifre girmesi yöntemidir. Bu yöntem ödeme yapacak kişinin bankasında kayıtlı iletişim numarasına fatura ödeme esnasında ve sadece o fatura ödeme işlemini için üretilen özel şifreyi girmek suretiyle yapabilmektedirler. Bu durum bilinen en güvenli ödeme yöntemlerinden biridir. 

Online Su Borcu Ödeyebileceğiniz adresi

https://webportal.kirikkale-bld.gov.tr/web/guest/48



Bu haber toplam 1586 defa okunmuştur